Kvargpannkaka

Jag är minsann ingen gourmeare eller vad det nu heter. Ställ fram en tallrik med kvargpannkaka så är jag mer än nöjd. Ja det va det som jag serverade mig själv till lördagslurre 😍
Känns så okej att äta dem eftersom de inte innehåller en gnutta mjöl, är ju liksom lite nyttigare än vanliga pannkakor.  Fick receptet av en instagramvän för säkert två år sen och jisses vad jag ätit dem sen dess.
 
 
 
1 ägg
1 1/2 dl äggvita
150 gram osötad vaniljkvarg
1 1/2 tsk fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
 
Vispa ihop äggen och sedan kvarg, därefter resten Låt smeten stå och svälla en stund innan de ska gräddas. 
Grädda på medelvärme.
Blir ca 7 pannkisar av smeten
 
🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽🥞🍽
kvargpannkaka